Contact Hostel Perla Albastra Suncuius

Politica de Confidențialitate

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Perla Albastra pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta, email sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Perla Albastra se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Perla Albastra

Acest website foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.


Prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR)

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al SC TEOLORYAL SRL, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Când faceti o rezervare sau cand va inregistrati pe site-un nostru https://perlaalbastra.ro ne transmiteți: numele dvs sau a persoanei de contact sau numele firmei, codul unic de inregistrare si nr de inregistrare la reg. com. in cazul persoanelor juridice, adresa de e-mail, adresa, numărul de telefon, localitatea, judetul si tara.

Stocarea email-ului dvs in sectiunea de newsletter se face doar cand dvs de buna voie alegeti in timpul unei rezervari ca doriti sa faceti acest lucru, sau manual pe orice pagina a website-ului in sectiunea de abonare la newsletter.

Informațiile despre instrumentele de plată electronice (card) nu sunt stocate in niciun fel de catre website-ul nostru, intrucât plata online cu cardul se efectuează prin intermeniul unei terte persoane juridice ales de noi ca procesator al plătilor cu card (EuPlatesc), această societate fiind pe deplin răspunzătoare de aceste date, precum și de validarea tranzacției.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte mai bune, adaptate profilului dvs.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru prestarea serviciilor noastre în beneficiul dvs. Acest scop general poate include crearea ofertelor si serviciilor personalizate pentru dvs. atunci cand faceti o cerere de ofertă pentru produsele sau serviciile prestate de noi. Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între SC Teoloryal SRL și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă. Folosim aceste informații pentru a ne putea concepe website-ul şi aplicaţia în așa fel încât să se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor noștri.

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

  • Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei hotelaventus.ro față de atacuri cibernetice;
  • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale. De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.


Durata de pastrare a datelor dvs cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal pe toată durata funcționării legale a firmei a SC TEOLORYAL SRL . Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații si vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Fii întotdeauna în

Top

Abonează-te la newsletter !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte și reduceri, abonează-te la newsletter și vei fi informat prin email.