Despre Hostel Perla Albastra Suncuius

Bucură-te de fiecare

Moment

Din vacanta ta

Ne găsești ușor

Perla Albastră este pata de culoare a Șuncuiușului, situată exact în centrul comunei.

Fie că ajungi cu mașina sau cu trenul, de cum vei trece podul peste Crișul Repede, Hostel Perla Albastă te întâmpină și te poftește la relaxare, activități în aer liber și voie bună.

Panorama Perla Albastra Suncuius
Perla Albastra Suncuius

Defileul Crişului Repede

Frumuseţea şi sălbăticia peisajului oferit de Crișul Repede si bogăţia elementelor floristice termofile rare, numeroasele peșteri precum şi prezenţa Peşterii de la Vadu Crişului au făcut ca această regiune să fie constituită ca rezervaţie naturală.

Defileul Crişului Repede este cel mai spectaculos pe porţiunile cuprinse între comuna Bratca şi Vadu Crişului. Aici, cursul sălbatic al râului Crişului Repede este străbătut de abrupturi cu înălțimi de până la 200m, iar peșterile dimprejur completează tabloul fantastic al naturii ce seamănă nespus de mult cu peisaje exotice din mapamond.

Despre Șuncuiuș

Este o locație situată în Ardeal, pe valea Crișului Repede, foarte des vizitată de turiști, deoarece natura pare să fi modelat acest loc în mod special pentru a-i ajuta pe cei mici și mari să deprindă tainele activităților montane.

Despre Suncuius, Judetul Bihor

Străbătând munții nu prea înalți ai masivului Pădurea Craiului, Crișul Repede a sculptat un defileu ai cărui pereți îmbie la escaladări

Pentru că

Șuncuiuș

Inseamnă natură

Fii întotdeauna în

Top

Abonează-te la newsletter !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte și reduceri, abonează-te la newsletter și vei fi informat prin email.